TEV Dr İbrahim Öktem Anaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak

Misyon: Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. •Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için var

Sportif Etkinlikler: TENİS-CİMNASTİK-FUTBOL-BASKETBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DEĞERLER ÜLKESİ PROJESİ-TÜRK KÜLTÜRÜ-TÜRK DÜNYASI ELELE-KISA FİLM İLE KÜLTÜRÜ VE DEĞERLERİMİZİ TANITMAK
Diğer Hususlar: ATÖLYE

WEB - https://tevioktemanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Balat Mah. Bağ Sk. No 14 Nilüfer / BURSA Balat Camii Karşısı.Okulumuza ulaşım şehir merkezinden 14/F otobüsü ile olmaktadır.Ayrıca en yakın metro Emek istasyonundan B/10 otobüsü ile sağlanmaktadır.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

Yerleşim Yeri - BALAT MAH.BAĞSK